V tomto krátkém příspěvku ti ukážeme příklad výroby podstavce na míru. Tenhle příklad je trochu specifický - ukazuje, jak si můžeš elegantně schovat kabely na pracovním stole v prostoru. Tak, jako to udělala jedna naše zákaznice.

 

Výchozí situace a požadavky

Jedna z našich zákaznic - říkejme ji Jana - chtěla ve své ordinaci zvednout monitor do správné výšky. Měla dva zásadní požadavky:

  1. Má svůj pracovní stůl v prostoru - zadní strana stolu je natočená ke vchodu do ordinace. Stůl je jedním z prvních míst na které se nový pacient podívá, proto musí působit čistě a elegantně.
  2. Potřebovala schovat co největší množství kabelů, aby zbytečně nerušily celkovou estetiku ordinace.

Ramena pro monitory proto nepřicházely v úvahu, a tak se Jana obrátila na nás.

 

Řešení

Podstavec pod monitor na míru. Paní Janě jsme vyrobili podstavec, který se od základního modelu lišil tím, že:

  1. Obsahoval třetí bočnici - tu zadní. Díky tomu tak z pohledu od zákazníka nebylo vidět pod podstavec.
  2. V desce podstavce byla umístěna průchodka na kabely. Tou byly všechny kabely svedeny pod podstavec - hdmi kabel pro notebook, napájecí kabel k monitoru, který byl rovnou zapojen do zásuvek zapracovaných v desce stolu.

Výsledek? Kabely jsou schované a z pohledu pacienta tak stůl působí čistě. A paní Jana má monitor ve správné výšce. Benefitem řešení je rovněž možnost využít prostor pod podstavcem pro uložení drobných věcí, které by se jinak válely různě po stole.

Podstavec pod monitor na míru s průchodkou na kabely 

Podstavec pod monitor na míru s průchodkou na kabely

Podstavec pod monitor na míru s průchodkou na kabely

 

duben 20, 2022 — Worki Design
Štítky: Poradna