Moje pracovna

NÁŠ BLOG

O produktivitě, nástrojích a o životě v naší rodinné firmě

Podstavce na Míru: Elegantní Prvek do Vašeho Prostředí

Podstavce na Míru: Elegantní Prvek do Vašeho Prostředí

Každý interiér si zaslouží unikátní a osobité prvky, které ho vyzdvihnou a udělají z něj skutečné místo s osobitým šarmem. V dnešní době, kdy rychlost a kvalita jdou ruku v ruce, jsme pro vás připravili inovativní řešení - podstavce na míru z jasanového dřeva, vyrobené do pouhých 5 dnů.
březen 03, 2024 — Worki Design
Štítky: Novinky Poradna Recenze
Když jste na startu, je dobré se zamyslet

Když jste na startu, je dobré se zamyslet

Dva sloupce pro to důležité

Každý z nástrojů Worki Pro má v úvodu několik stránku obsahující dva sloupce. Tyto sloupce lze využít pro různé účely, které nám pomohou lépe organizovat naše priority a plány nebo např.: 1. Pracovní a osobní priority 2. Seznamy čehokoliv – lidí, co chceme potkat, knihy, co chceme přečíst 3. Plán důležitých kroků k dovolené či služební cestě – snáze se pak vždy balí

únor 28, 2024 — Worki Design
Tupým nožem se tak akorát pořežeš

Tupým nožem se tak akorát pořežeš

Tohle téma se může jevit jako naprostá blbost a vysoce pravděpodobně i pro spoustu lidí blbostí je. V kontextu dnešní doby se bavit o tom, „jakou tužku si beru na své poznámky a kam je píšu“ vypadá přinejmenším jako že člověk už neví roupama coby. A ono to tak trochu je, co si budeme. Snad to trochu zjemní fakt, že se jedná o pracovní obor, kterému se člověk s radostí věnuje.
červenec 22, 2023 — Worki Design
Štítky: Novinky reMarkable